01 / 23

VASTASYNTYNEEN KUVAUS

TALLENNA muistoihin PERHEESI ensihetket uuden tulokkaan kanssa


Newborn-kuvaukset pidetään studiolla tai perheen kotona perheen toiveiden mukaan. Newborn-kuvaus olisi hyvä varata jo ennen vauvan syntymää. "Miten, enhän tiedä milloin vauva syntyy?" Kuvaus varataan lasketun ajan mukaan ja varaan samalla itselleni kalenterista pari slottia sillä silmällä, että sitä joudutaan siirtämään. Vastasyntyneet kuvaan yleensä ennen 2 viikon ikää, sillä silloin heitä on helpointa kuvata sellaisina pikkuisina nyytteinä. Studiolla on lämmitin ja yleensä kuvauksissa on melko lämmin, että vauva voi olla syntymäasussaan. Studiolta löytyy sänkyä ja sohvaa ja ylipäätään puitteet, joissa vauva on helppo syöttää tarvittaessa, ja vaipanvaihto onnistuu myös hyvin.


Newborn-kuvauksiin varataan reippaammin aikaa, sillä vauvasta ei koskaan tiedä, miten helposti kuvaukset sujuvat. Ei siis huolta, ei ole tarkoituskaan saada puolessa tunnissa ikimuistoisia kuvia. Kuvauslainoja on myös vastasyntyneelle ja koko perhe saa tulla newborn-kuviin. Yleensä kuvauksissa on osan aikaa koko poppoo ja osan aikaa vain äiti ja vauva. Kuvauksen voi toki pitää vanhemmallekin vauvalle, mutta yli 3-viikkoisille vauvoille järjestän perhekuvauksina kuvaukset.


Newborn-kuvaukset voi järjestää myös oman kotinne rauhassa, eikä teidän tarvitse lähteä minnekään silloin.


Newborn-paketit löydät hinnastosta. Kysythän lisää, jos haluat kysyä kuvauksista näiden pakettien ulkopuolelta tarkemmin! Newborn-kuvauksen voi yhdistää odotuskuvaukseen, jolloin voi varata kerralla paketin kuvauksiin. Tutustu lisää hinnastossa luetelluissa kuvapaketeissa!


Voin ehdottaa erilaisia kuvauslainoja tai voitte itse esittää toiveita värimaailmasta. Tärkeintä on, että jokainen lapsi ja perhe viihtyy kuvissa vaatteissaan, sillä kuvat ovat perheelle.

Kaikista kuvauslainoista veloitan hyvin pienen lisähinnan (alk. 5€) välihuollon ja pesujen aiheuttaman työn vuoksi. Minikuvauksissa saattaa kuulua teeman mukainen asu kuvauspaketin hintaan.